неділю, 7 січня 2024 р.

Не станьте жертвою шахрайства

 

  Незважаючи на широку профілактично – роз’яснювальну роботу та регулярні попередження з боку поліції, громадяни через свою неуважність, необізнаність та довірливість продовжують ставати жертвами шахраїв. Особливо на гачок до шахраїв попадають пенсіонери, адже їх найпростіше обдурити; продати їм  неякісні товари, виманити в них гроші  чи персональні дані.  Для більшої поінформованості  з основними видами шахрайства та способами їх уникнення в Єрківській сільській бібліотеці пройшла бесіда – застереження «Як вберегтися від шахраїв». Бібліотекар ознайомила присутніх з видами шахрайства, як перевірити достовірну інформацію та з правилами поводження, якщо потрапили на гачок шахраїв.

 Присутні  поділилися своїми розповідями про випадки  шахрайства, адже кожному із нас, хоч раз, приходилося з цим зіткнутися.



 Тож, шановні громадяни, будьте пильними, перевіряйте інформацію, не довіряйте незнайомим людям! Та якщо ви чи ваші знайомі все ж таки стали жертвами шахраїв, негайно звертайтеся до поліції. А Єрківська сільська бібліотека запрошує всіх бажаючих ознайомитися з матеріалами інформаційного перегляду                       « Остерігайтеся, шахраїв!».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.