понеділок, 1 березня 2021 р.

Знову весна, знову квіти, знову збуваються мрії!!!

 

Люблю, весну, та хто її не любить,

Коли життя цвіте,як пишний сад,

І мов у сні шепочуть листя-губи,

І квіти шлють солодкий аромат.                                                                                   Вже небо дихнуло теплим вітерцем, і той вітерець на крилах приніс чарівну красуню в зеленому вбранні, розкішними квітами закосичену. Усміхається вона до нас та квітами ніжними обсипає. Весна – найпрекрасніша пора року. З її приходом оживає природа, повертаються із далеких країв птахи, квітнуть дерева. Прийшла весна!                                                                                                   Задзвеніла весна у віршах, казках, оповіданнях, прислів’ях та приказках в Єрківській сільській бібліотеці на виставці – святі «До нас завітала Весна» та привабила найменших своїх користувачів.       





















                                                                                                                                               Онлайн - вітання зі святом Весни  подарував дует «Мелодія душі», який діє при Єрківській сільській бібліотеці. У виконанні Олі Канцібер та Наталії Любченко пролунали пісні «Дівчина – весна» та «Перше кохання».   


Завітайте до Єрківської сільської бібліотеки та отримайте цікаву інформацію про весняні свята їх звичаї та традиції. А на юних читачів чекають гарні книги та журнали з кросвордами, скоромовками та казками.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.