пʼятницю, 19 червня 2020 р.

Є ТАКА ПРОФЕСІЯ − ОХОРОНЯТИ ЗДОРОВ’Я



Людина в білому халаті                                                                                                    Наче ангел на цій землі,
Чи в день, чи в ніч, в мороз завжди,
Вона йде хворим допомогти.
І справді, справа не легка,
Берегти здоров’я нашого народу,
В цьому й таємниця медпрацівника,
Була і буде звіку – зроду

   День медичного працівника – це професійне свято всіх без винятку працівників галузі охорони здоров’я в Україні. Цього дня: лікарі, фельдшера, медсестри, акушери, санітари, лаборанти, отримують привітання та слова подяки від пацієнтів за свою нелегку і вкрай відповідальну роботу. Значення медиків складно переоцінити, адже їхня праця націлена на підтримку доброго здоров’я задовго до моменту нашого народження і протягом усього нашого життя. Невеличке, мальовниче село Єрки. А в ньому живуть люди, які пов’язані тісними вузами з професією медичного працівника.
Світлана Миколаївна Оврах -  завідуюча   Єрківським  ФАПом  КНЗ «Миргородський ЦПМСД».       
                                                         
                                                                                                                             Світлана Миколаївна в 1997 році закінчила Кременчуцьке медичне училище та повернулася в рідне село.  Працювала медичною сестрою в Миргородській ЦРЛ . А вже 15 років лікує односельчан за що їй люди дуже вдячні. Завжди усміхнена та привітна приходить на допомогу кожному.  Світлана Іванівна обрана депутатом  Ярмаківської сільської ради та приймає активну участь у житті громади.
Кузьміна Катерина Іванівна близько 40 років працює лікарем педіатром. 

                                                                                                                                                                                      
                               

                                                                         Закінчила Харківський медичний інститут (1973-1979 ). З 1991 року працювала лікарем у Миргородській ЦРЛ, а на даний час  працює в КНП "Миргородський центр ПМСД" Миргородської міської ради, амбулаторія ЗПСМ #2 міста Миргорода. З радістю в очах розповідає, що любить дітей та свою професію, яка за роки вже стала невід’ємною частиною її життя.









Будучи школяркою,  Катя мріяла стати медичним працівником. По закінченню школи вступила до Лубенського медичного училища по спеціальності « Лікувальна справа». Згодом повернулася до рідної домівки та дістала призначення на роботу в Ярмаківський ФАП – завідуючою. Катерина Григорівна Квірквелія з великим задоволенням приступила до своїх обов’язків та старанно їх виконувала, адже це була мрія її дитинства і вона збулася.        
                                             
                                                                                Сьогодні Катерина Григорівна знаходиться у декретній відпустці, займається вихованням сина. Але вона з нетерпінням чекає того часу, коли знову приступить до своєї улюбленої роботи.






















   
                                  
                                                                                                                                          Багато навиків та вмінь використовує Чуйко Людмила Вікторівна  працюючи секретарем КНП «Миргородського ЦПМСД».  Завжди привітна на своєму робочому місці та допоможе  вирішити питання, які виникають у відвідув                                  
                                                                             













               





 У вільний від роботи час, ці  прекрасні жінки разом зі своїми дітками та внуками, приймають участь у масових заходах Єрківської сільської  бібліотеки та є її користувачами.




















                                     Шановні наші медичні працівники !
Прийміть найщиріші вітання зі словами вдячності за вашу благородну працю.
Ви даруєте людям найдорожче – здоров’я, віру та надію. З нагоди свята, вся єрківська громада, шле низький уклін усім працівникам охорони здоров’я за сумлінну та невтомну працю. Нехай сторицею повертається до вас добро, дароване людям. Нехай у ваших домівках завжди панують щастя і мир. Міцного здоров’я, благополуччя і добра вам та родинам!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.