суботу, 30 травня 2020 р.

Маленька країна - країна дитинства, де сонечко світить і казка живе


                             
    У перший день літа, 1 червня, ми традиційно відзначаємо Міжнародний день захисту дітей, прекрасне свято радості та одвічної надії. В Україні свято дитинства відзначають з 1998 року. Дитина, що вміє читати книги – щаслива, адже книги навчають думати, сміятись, аналізувати, подорожувати.                    До Міжнародного дня захисту дітей Єрківська сільська бібліотека – філіал презентує віртуальні книжково-ілюстровані виставки «Книжкове літо: день за днем» та «Казка мудрістю багата», на яких представлені різноманітні книги, які допомагають поринути в чарівний світ дитинства, у світ, де існує казка й бувальщина, у світ,  де ми почуваємо себе впевнено і можемо будувати найсміливіші плани, а у мріях переноситися у найдальші краї.   Тож, почитати ці книги варто кожному, кому не байдужий особистий розвиток та духовне зростання. Адже, за допомогою читання, ми вчимося висловлювати свої думки, закохуємося у рідну мову і культуру, на прикладах головних героїв гартуємо власний характер.






























                                                                                      Багато цікавих та гарних поробок дітки виготовили в бібліотеці, які і прикрасили творчий куточок «Чарівний світ дитинства».


   Читання віршів - це доволі цікаве заняття для дітей, адже вони відкривають для себе  світ - такий великий і різнобарвний. Для батьків дитячі вірші також мають величезне значення. Це привід відірватися від роботи і приємно провести зі своєю дитиною час, принести їй радість від батьківського спілкування.             Діма Канцібер, Аня Мащенко, Андрійко Роменський, Мар’яна Мащенко та Настя Роменська разом зі своїми матусями та бібліотекарем підготували поетичний ланцюжок «Сяйте усмішки, сонцем зігріті, миру і щастя – всім дітям на світі».                                                                                                                  У багатьох свято День захисту дітей асоціюється з початком літніх канікул, морозивом і веселощами, тож цікавою стала онлайн - фотогалерея «Дивовижний світ дитинства».



































                                                                               До фотогалереї «Дивовижний світ дитинства» долучились дітки з                                                        Бакумівської сільської бібліотеки    


                                       Великобайрацької  сільської бібліотеки


                                         Кибинської сільської бібліотеки  























                                            Попівської сільської бібліотеки                                                                                                                                   

  


















Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними і щасливими, відчували мамине тепло, ласку і батьківське міцне плече. Адже дитинство – це чудова пора сподівань та здійснення мрій. Тож, любі діти, теплого і сонячного літа вам. І до  зустрічі в нашій бібліотеці.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.