четвер, 1 лютого 2024 р.

Літературними стежками Європи


Єрківська сільська бібліотека взяла участь у проєкті «Польська полиця в Україні», який реалізувався державною установою Український інститут книги  спільно з інститутом книги в Польщі за підтримки Міністерства культури та національної спадщини Польщі.                                                   Для кращого ознайомлення з книгами польських авторів та їх реклами в Єрківській сільській бібліотеці була проведена  літературна вітрина “Літературними стежками Європи”. Бібліотекар ознайомила присутніх з добіркою перекладів українською мовою польської класичної та сучасної літератури, як для дорослих так і для дітей молодшого та середнього шкільного віку. 

Це різножанрові твори: фантастика, драматургія, роман-казка, історичні роздуми над спільною історією українського та польського народу. Бібліотекар наголосила, що цей проєкт має особливе значення, оскільки польська книга має можливість успішно потрапити до читачів за допомогою бібліотек у місцевих громадах, а також користувачі мають можливість вивчити культуру, традиції та історію польського народу.

 Видання польських авторів вже користуються запитом у користувачів  бібліотеки.


 Тож, Єрквівська сільська бібліотека запрошує  усіх охочих познайомитися  і обрати для читання кращі зразки польської літератури. Жодна з книг представлених на полиці не залишить вас байдужими. Чекаємо на Вас!


 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.