понеділок, 14 лютого 2022 р.

Кохання – то вічна людська краса

Кохання – це щастя!
Це випадок Долі!
Кохання – життя!
Це сльози по скроні!
Це радість! Це смуток!
Вологі долоні!
Це стукіт сердець!
Смс в телефоні!
Кохання – це те, чого варте життя!
Кохання – це ти! Кохання – це я!

Кохання – це не тільки почуття людяності й шляхетності. Воно має в собі дуже велику силу. Саме кохання, любов — джерело творчого натхнення багатьох поколінь. До цієї прекрасної теми завжди зверталися художники, скульптори, філософи, композитори, письменники та поети. Адже це – свято любові, свято найкращого почуття, яке окрилює, дає сили і натхнення, радість і захоплення, завдячуючи якому продовжується життя на землі. Це почуття, яке заслуговує на свій день, на своє свято. 14 лютого, закохані у всьому світі святкують День святого Валентина. Найромантичнішому святу року,  Єрківська сільська бібліотека  присвятила поетичний вернісаж «Кохання – душі найвищий зліт». Під час заходу бібліотекар познайомила відвідувачів з історією виникнення свята закоханих. Користувачі бібліотеки Валентина Баришполець, Тетяна Роменська разом з бібліотекарем декламували вірші  Ліни Костенко, Наталії Харасайло Надії Красоткіної про прекрасне почуття – кохання.


І дійсно любов додає впевненості у собі і власних силах, змушує перебороти неможливе, надихає на добрі справи і вчинки. Вона – основа стосунків між людьми, вона приносить комусь щастя і спокій, комусь розчарування і біль, але нікого не залишає байдужим. Такої великої кількості закоханих, як у бібліотеці немає ніде. Адже, ці закохані живуть на сторінках книжок, які ми із задоволенням читаємо, дізнаючись про їх неймовірні історії кохання. Символом дня Святого Валентина стали яскраво-червоні сердечка, саме тому у формі сердердечка – валентинки оформлена романтична книжкова  виставка – свято  «Ти без мене – не ти, я без тебе – не я», яка представлена в фойє бібліотеки.

Книги представлені на виставці – це вибухова суміш, яка переповнена безміром ніжності, таємницею всепрощення, силою почуттів і відданості, нестримним вибухом фантазії та багатством уяви. Особливо привертають увагу романи сучасних українських письменників про прекрасні почуття та відносини між чоловіками та жінками.                                                                                                Тож, бібліотекар запрошує всіх бажаючих завітати до Єрківської сільської бібліотеки за книгою, яка подарує вам радість зустрічі з улюбленими героями, підніме настрій, стане віддушиною серед сірих буднів. А також ознайомитися зі святковою виставкою та одержати більш детальну інформацію про це романтичне свято.




 

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.