середу, 28 жовтня 2020 р.

Уклонімось низько до землі тим, хто в серці буде вічно жити…

  28 жовтня наша країна відзначає День визволення України від нацистських загарбників. У цей день українці вшановують пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, мільйонів людей, які постраждали від дій окупантів, а головне – героїв-ветеранів Другої Світової війни, які дожили до наших днів та є для нас прикладом мужності, відваги, жертовності та любові до Батьківщини.                           Бібліотекар та з користувачі Єрківської сільської бібліотеки біля пам’ятника загиблим воїнам – односельчанам провели годину пам’яті «Уклонімось низько до землі тим, хто в серці буде вічно жити…». 


 Покладанням квітів та хвилиною мовчання вшанували пам’ять українців, які віддали життя, виганяючи нацистських окупантів з рідної землі. 









                                                       В приміщенні Єрківської сільської бібліотеки оформлена історико – патріотична книжкова виставка «Живи пам’ять!» 


Представлена на ній література розповідає про воєнні дії на території України   та інформацію про людські і матеріальні втрати, які понесла Україна під час Другої світової війни.                                                                                                                Минають десятиліття, народжуються і виростають нові покоління, все менше залишається тих, хто пам’ятає злочини нацистів зі свого трагічного досвіду. Але в пам’яті народній не погасне подвиг тих, хто боровся і поліг за визволення рідної землі.                                   

                                                 Вічна їм  пам’ять!

 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.