вівторок, 14 березня 2023 р.

Добровольці - воїни світла

 

 14 березня - День українського добровольця. Ми з гордістю дивимось на Вас — тих, хто вирішив захищати Україну, бо так велить Ваше серце. Ви — найкращий цвіт нації і ті, ким ми пишаємося щодня.                                                                            До Дня українського добровольця в Єрківській сільській бібліотеці  проведено інформаційне повідомлення «Я патріот і пишаюся цим», на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. Бібліотекар розповіла  про події Майдану, про Небесну Сотню, про патріотів, які у складі добровольчих батальйонів з Майдану пішли боронити й досі боронять рідну землю від ворога. Кожен час має своє покликання і своїх героїв. Маємо їх і ми, українці. Про те, як народжувалась нація, як виборювалась свобода та як формувалося нове українське суспільство, про нелегкі будні українських бійців, волонтерів розповідає  виставка – вшанування  «В серцях несемо ми вдячність всім тим, хто землю боронить». Зацікавили користувачів книги «Я – свідок», «Кіборги» та збірка віршів полтавської поетеси Тетяни Домашенко « Ангели – охоронці».     

    Тож, Єрківська сільська бібліотека запрошує всіх бажаючих ознайомитися з матеріалами виставки в яких навіки закарбовано героїзм українських добровольців.


Хай Бог оберігає українських захисників та захисниць на шляху до Перемоги і дарує мир та благополуччя  нашій країні! Щира дяка за Вашу відданість і віру в майбутнє України!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.