суботу, 21 травня 2022 р.

Відкриваємо Європу разом

 

   Щороку у третю суботу травня Україна відзначає День Європи. Нині для українців цей день набув особливого значення, адже нашу країну та ЄС єднають не лише спільні цінності, історія та культура. Наразі, країни, які раніше були просто сусідами, стали для нас насправді близькими друзями, помічниками та для багатьох –  прихистком та порятунком. Багато цікавого та загадкового таїть в собі Європа. З метою розширення знань з питань європейської інтеграції, отримання нової інформації про європейські країни  бібліотекар підготувала книжкові виставки та провела для відвідувачів Єрківської сільської бібліотеки  туристичний експрес салон «Європейське розмаїття: спадщина та цінності».



                              






                                               Відвідувачі з цікавістю переглянули  виставку – знайомство «Літературними стежками Європи», на якій представлено цікаву, багатожанрову літературу країн Європи, та вибрали для читання книги за своїми вподобаннями.

Виставка – мандрівка «Відкрий Європу для себе» знайомить з країнами та містами Європи; їх життям, традиціями та обрядами, чудовими європейськими краєвидами.

Тож, завітайте до бібліотеки та дізнайтеся багато цікавого про європейські країни.


 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.