вівторок, 4 січня 2022 р.

Новорічно-різдвяна книжкова круговерть «Чарівні мелодії зимових свят»

                                              

  Найбільш казковий час року – період новорічно-різдвяних свят. І це не дивно, адже ці свята вселяють у серце кожного надію на добро, сподівання на краще майбутнє, віру у нові успіхи та перспективи… Чарівна новорічно – різдвяна  атмосфера запанувала і в Єрківській сільській бібліотеці. Для своїх користувачів бібліотекар оформила святкову виставку – інсталяцію «Ой, зима, зима, зима! Веселіш пори нема!», яка так і манить вибрати цікаві книжки на свій смак і прочитати їх у холодні зимові дні та вечори.    



 Матеріали  розділу виставки « Різдво в хату несе щастя багато» популяризують фольклорні традиції і народні звичаї нашого краю та  розповідають про традиції святкування Нового року та Різдва Христового в інших країнах світу. Доповнюють виставку твори фольклору, пісні, вірші новорічно – різдвяної тематики.

Художні твори про цікаві події у святкові дні, загадки, ребуси представлені у розділі « Ой весела в нас зима….» 

Розділ «Секрети сучасної господині» зацікавить незвичайними рецептами новорічних та різдвяних українських страв, зокрема приготування куті та узвару. А також українським господиням стануть в нагоді і різдвяні рецепти страв  європейських країн.

Бібліотекар ознайомила юних користувачів з святковою виставкою– інсталяцію. Діти залюбки приймали участь у грі-вікторині «Новий рік, мов добрий чарівник", також  відгадували загадки та читали вірші про зиму.








Святкова фотозона допоможе кожному відвідувачу бібліотеки  перейнятися духом свята і психологічно налаштуватись на приємну хвилю.















Тож, бібліотекар запрошує завітати всіх бажаючих до бібліотеки та ознайомитися з матеріалами виставки, яка буде діяти до 20 січня та створити собі святковий настрій! У нас  ви зможете поповнити скарбничку традицій святкування цікавими ідеями і знайти щось нове до Різдва Христового, Свята Маланки, Водохреща, Стрітення. А також зробити фото на згадку.

                                 Єрківська сільська бібліотека щиро вітає усіх                                                                 з новорічно – різдвяними святами!

Нехай у ці дні збуваються усі мрії і сподівання кожної родини,

У кожній оселі панує радість зустрічі з рідними та близькими,

Палає тепло родинного вогнища! Усім нам миру та злагоди!

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.