вівторок, 29 вересня 2020 р.

Святковий подарунок Єрківській сільській бібліотеці

     Свято – це завжди багато щирих, вірних друзів, це теплі слова вітань. 30 вересня відзначаємо Всеукраїнський  день бібліотек. Напередодні цього свята до Єрківської сільської бібліотеки завітали з вітаннями та подарунками представники місцевої влади -  сільський голова Ярмаківської сільської ради Світлана Іванівна Носенко та депутати  Світлана Оврах, Тетяна Роменська та Іван Ющенко. Завдяки субвенції, яку виділила Ярмаківська сільська рада, у  бібліотеку було придбано: мультифункціональний принтер, ноутбук та комплектуючі до нього. Гості із задоволенням передали   нові технічні засоби бібліотекарю Людмилі Роменській для користування всій єрківській громаді.  


      Тож, всі жителі села тепер мають змогу прийти до бібліотеки не лише за книгою, а й зробити  ксерокс та друк документів, провести свій вільний час в мережі Інтернет.     




      Від жителів села та від себе особисто хочу висловити подяку сільському голові Світлані Іванівні Носенко та депутатському корпусу Ярмаківської сільської ради за підтримку та всіляку допомогу Єрківській сільській бібліотеці. Від усього серця бажаю Вам здоров’я, злагоди та миру. Хай Господь сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нашій бібліотеці.           

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.