неділю, 3 березня 2024 р.

Щедрий зорепад від письменників сучасності


 Неможливо уявити собі сучасне життя без літератури. Навіть ті, для кого читання  не є улюбленим дозвіллям, стикаються з літературними творами, адже стаття в журналі або газеті – це теж праця письменника. Письме́нник, письме́нниця — у широкому розумінні це кожна людина, яка пише твори (не обов'язково художні, наукові), висловлює власні думки, досвід і бачення світу у письмовій формі. У вузькому розумінні - це автор художніх творів; особа, для якої літературна діяльність є професією. Професія письменника нелегка, багатогранна і заслуговує глибокої поваги. Саме тому і було започатковано 3 березня - Всесвітній день письменника. З метою популяризації художньої літератури українських письменників та заохочення дітей до читання в Єрківській сільській бібліотеці пройшов літературний калейдоскоп «Кращі книги – нашим дітям». Бібліотекар ознайомила юних користувачів з сучасними українськими письменниками та їх творами. Сподобалася дітям літературна гра «Відгадай письменника» завдяки якій вони дізналися багато цікавих фактів.

 


Для відвідувачів  бібліотеки діє книжкова виставка – піар «Щедрий зорепад від письменників сучасності».  Пошановувачі сучасної української літератури мають можливість познайомитися з творами таких письменників, як Василь Шкляр, Мирослав Дочинець, Ліна Костенко, Дарина Гнатко, Світлана Талан, Володимир Лис, Кузьма Скрябін та багато інших. На юних користувачів чекають цікаві книги: захоплюючі пригоди, казки, романи та вірші.


Тож, Єрківська сільська бібліотека запрошує всіх, хто цікавиться літературною працею та шанує красне письменство, завітати на перегляд цікавої виставки.
А всіх письменників щиро вітаємо зі святом!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.